Om Floristen Danmark

Blomster er smukkest i en buket
Blomsterhandlere er stærkest i en forening
Vær med i et stærkt fællesskab

Duften, farverne, naturens friske pust - blomster er dejlige og en daglig glæde. Det er udgangspunktet for os i Danske Blomsterhandlere. Og vi vil gerne være flere, så du skal være med!

Alle dygtige og blomsterglade blomsterhandlere er velkomne. Vi vil gerne inspirere hinanden. Og vi vil gerne dele fællesskabets fordele med så mange som muligt. Siden år 1900 har vi vokset os store. I dag er 500 gode medlemmer med i foreningen.

Der sker altid noget nyt, når man arbejder med blomster.

Hvor kommer idéen til den næste buket fra?

Ja, der findes jo ingen facitliste, når en ny buket skal skabes. Men én ting er sikker, hvis man får inspiration fra andre i branchen eller fra udlandet, så er muligheden for at binde en smuk, ny og anderledes buket stor. Og udviklingen går stærkt. Derfor bruger vi mange sjove og inspirerende timer på nye idéer.

Så vær med sammen med os. Danske Blomsterhandlere er det kreative kraftcentrum, hvor de gode idéer i Danmark samles og hvor nyheder fra udlandet præsenteres.

Sikkerhed i foreningen giver muligheder i butikken

Vi hjælper dig med at tolke loven omkring arbejdsmarkeds- og personaleforhold og omkring overenskomster. Og du bliver løbende informeret om alle ændringer. Gennem vores medlemskab i Dansk Erhverv kan vi trække på generel juridisk rådgivning i forbindelse med spørgsmål fra medlemmerne.

Du får også mulighed for at sammenligne din butiksdrift med os andre. Som de eneste i blomsterbranchen udarbejder vi regnskabsanalyser, så du får overblik over dine stærke og svage sider.

Gennem medlemskab i Dansk Erhverv får vi indflydelse på lovgivning, der har betydning for branchen ligesom der er mulighed for at fremkomme med ønsker til overenskomstforhandlingerne med HK.

Sammen er vi ikke til at overse

500 medlemmer opnår selvfølgelig fordele, den enkelte ikke kan skaffe sig alene.
I kraft af vores store medlemsskare og deres store indkøb har vi fået gode aftaler med benzinselskaber så du kan købe brændstof til din bil og fyringsolie til dit hus med rabat og trænger bilen til en vask, så er der også penge at spare her.Hør mere om det, når du melder dig ind. For bruttoavancens og konkurrenceevnens skyld!
 

Forsikringer


Du kan tegne alle dine forsikringer gennem os - både forretningens og dine egne private. Og de er billige. Vi har nemlig forhandlet os frem til en "mængderabat" på forsikringspolicer for medlemmerne.

Din konkrete besparelse er naturligvis individuel; alt efter dine egne personlige forhold.

Læs og bliv inspireret i fagbladet "Blomster"

Blomster er vores blad. Vi udsender det automatisk til dig 10 gange om året, når du er med i foreningen.

Her får du mere at vide. Om nyt fra blomsterverdenen, om konkurrencer og om alle de andre begivenheder, der sker i branchen.

Du ser eksempler på kollegernes butikker og nye buketter, der kan inspirere dig i det daglige… og du er selv velkommen til at præsentere spændende synspunkter mm. i ord og billeder.

"Blomster" - for de blomsterglade!

Danmarksmesterskabet i Moderne Blomsterkunst 

Forrige år en succes, sidste år en succes… og næste år er det måske din tur til at gøre det til en
succes!

Over 1.000 blomsterinteresserede har et par dejlige dage.

Snakken går, eksperterne udtaler sig om favoritterne, idéer og kritik udveksles.

Du ser juniorerne kæmpe og bliver nok imponeret af seniorerne. Kom med, det er en begivenhed, man absolut ikke må gå glip af!

En grundig uddannelse af dommere er en forudsætning for at både lokale konkurrencer og Danmarksmesterskabet i Moderne Blomsterkunst kan afvikles og bedømmes professionelt. Danske Blomsterhandlere sørger for, at der altid er et veluddannet dommerkorps til rådighed, når konkurrencedeltagerne mødes til en dyst.

Internationale konkurrencer og inspiration

 Det danske mesterskab er spændende.

Men lige så hjertebankende kan de europæiske mesterskaber være, f.eks. hvis en fra vores forening har chance for at blande sig i toppen.

Kan du ikke rejse med og se på, så fortvivl ikke, vi præsenterer resultaterne i "Blomster". 

Vi arrangerer demonstrationer og kurser

Som medlem af Dansk Blomsterhandlerforening får du mulighed for at deltage i kurser og demonstrationer med det nyeste inden for dansk og international blomsterbinding.

Her vil du komme til at kende alle de spændende og kreative nye blomsteridéer, som opfindes af dygtige kolleger over hele verden.

Vi blomsterhandlere er anderledes end andre detailhandlere: vi er skabende mennesker, som hele tiden udvikler og udvikles - og foreningen er kraftcentret for det hele.

Eleverne skal vi værne om.

Fremtidens blomsterdekoratører uddannes via blomsterdekoratør uddannelsen, der gennemføres som en vekseluddannelse mellem forretning og skole. Danske Blomsterhandlere anser det for en meget vigtig del af indsatområderne, at sikre den bedst mulige uddannelse af de elever, der skal sikre branchens fremtid.

Danske Blomsterhandlere sikrer til enhver tid opdateret uddannelsesmateriale til eleverne primært gennem skolebogsmateriale, der udarbejdes i samarbejde med skolerne.

Idéer og fællesskab lige uden for butikken

Der er ingen grund til at gå over åen efter vand… den største inspiration kan faktisk hentes hos kollegerne.

I kender jo kunderne i området og ved, hvad der omsætter godt. Og der er en del at tale om, når man først tager sig tid til det.

Derfor foregår en stor del af Danske Blomsterhandleres aktiviteter i din lokalafdeling.

Alt sammen noget vi gerne vil invitere dig med til, når du melder dig ind.

Aktiviteter og snak i lokalafdelinger

Danske blomsterhandlere består af 11 lokalafdelinger fordelt over hele landet:

 • Nordjysk afdeling
 • Midtjysk afdeling
 • Århus afdeling
 • Sydøstjysk afdeling
 • Sydvestjysk afdeling
 • Fyns afdeling
 • Midtsjællands afdeling
 • Nordsjællands afdeling
 • Lolland-Falster afdeling
 • Københavns afdeling
 • Bornholms afdeling

En sund blanding af fagligt stof og almindelig snak præger vores lokale afdelinger.

Indholdet varierer selvfølgelig fra afdeling til afdeling. Men ofte inviteres kendte danske og udenlandske blomsterbindere ind til at vise deres færdigheder.

Det giver et ekstra pift, så man kan gå styrket hjem i butikken og gå i gang med spændende nyt til kunderne.

Men ethvert emne kan selvfølgelig tages op, f.eks. i studiekredse. Afdelingerne står helt frit, og du kan sætte dit præg og få dine ønsker gennemført - så det måske bliver dig, der er det friske pust for de andre.

Dygtige studiekredsledere er forudsætningen for velfungerende studiekredse. Derfor betragter vi løbende uddannelse af studiekredsledere som en vigtig opgave.

Ring 4343 4747 eller til din kommende lokalafdeling og bliv medlem af en stærk forening.


Floristen Danmark | Park Alle 380, 2625 Vallensbæk  | Tlf.: 8987 3777