DM 2012

DM 2012 i Odense

Berit Skjøttgaard Laursen tog guld i Odense

Det blev en herlg weekend for Berit Skjøttgaard Laursen, da hun i midten af august sidste år kunne smykke sig med en velfortjent guldmedaljer ved DM 2012 på Fyns Kunstmuseum i Odense. Hos juniorerne gik guldet til Camilla Ritter fra Vidunder Knolden i Tranbjerg med en helt igennem flot indsats.

Normalt stråler væggene i de smukke sale på Fyns Kunstmuseum af den smukkeste guldalderkunst. I weekenden 18.-19. august 2012 var malerierne dog taget ned for at gøre plads til 21 af Danmarks bedste blomsterdekoratører i deres indbyrdes konkurrence om Danmarksmesterskabet i Blomsterkunst, og langsomt fyldtes de pragtfulde rum af farverige blomsterinstallationer og ypperlig blomsterkunst.

Medarbejderen slog chefen

Det blev en utrolig spændende finale, og da spændingen endelig blev udløst, var det en overlykkelig Berit Skjøttgaard Laursen fra Blomsterværket Pindstrupå i Aarhus, der stod tilbage med titel og pokal efter en helt igennem solid indsats. På 2. pladsen kom den forsvarende mester blomsterhandler Karsten Pindstrup, Blomsterværket Pindstrup i Aarhus bare 7 point efter, mens Jonas Jensen fra Blomsterdesign i Aalborg med en flot finaleopgave kravlede op på på 3. pladsen.

Talentfuld juniorvinder

Hos juniorerne var Camilla Ritter fra Vidunder Knolden i Tranbjerg efter lørdagens to opgaver i front. Hun havde ikke bare vundet begge opgaver, men også gjort det med et solidt pointforspring til nærmeste konkurrent. Alligevel er intet sikkert i juniorklassen, hvor et topresultat i den ene opgave hurtigt kan veksles til en bundplacering i den næste. Men Camilla Ritter holdt et højt bundniveau, og hun blev fortjent ny dansk juniormester foran Jacob Rasmussen fra Elsebeth Blomsterbinderi.dk i Rødovre på 2. pladsen og Camilla Mørk Vilhelmsen, der tog broncemedaljen med hjem til Tørring Blomster.

DM 2012 havde FlowerAccess som hovedsponsor, og det var en glad Chrtistian Hjorth-Westh, vi traf i Odense:

- Et utrolig flot tilrettelagt mesterskab, som gør mig meget glad for at være med på blomstersiden. Det er dejligt, når tingene går op i en højere helhed, og det gjorde det i Odense, lyder det fra en tilfreds Christian Hjorth-Westh.

Fra arrangørernes side lyder en tak tilbage til FlowerAccess og til mesterskabets øvrige sponsorer, som alle bidrog til at gøre mesterskabet til en succes:

NORDIQ
Excellent Wine
Odense Blomsterferstival

 

Tekst Jens Poulsen - Foto Jens Poulsen og Henrik Mark

Vinder af DM 2012
2. plads DM 2012
3. plads DM 2012
Juniorvinder DM 2012
Floristen Danmark | Park Alle 380, 2625 Vallensbęk  | Tlf.: 8987 3777